Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, nemutam.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa sediului Helpful Sheep Media SRL (Bld. Muncii Nr. 87 Cluj-Napoca, Jud. Cluj) sau prin email la adresa specificata pe pagina Despre. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice informatie trimisa de catre dumneavoastra pentru folosinta nemutam.ro va fi folosita de catre nemutam.ro in conformitate cu politica de confidentialitate. La inregistrare, trebuie sa furnizati nemutam.ro informatii corecte, precise si complete si este obligatia dumneavoastra de a notifica si mentine orice schimbare, modificare necesara pe paginile de inregistrare ale nemutam.ro. nemutam.ro este indreptatit sa considere pertinenta orice informatie primeste din partea dumneavoastra.

Inregistrarea pe nemutam.ro se face prin intermediul unui cont Facebook sau Google. Fiecare inregistrare este individuala, pentru un singur utilizator. nemutam.ro isi rezerva dreptul de a anula sau suspenda accesul dumnevoastra la site daca sunt identificate incalcari ale prevederilor de utilizare prezentate in sectiunea Termeni si conditii, fara nici o alta obligatie viitoare fata de dumneavoastra. Sunteti raspunzator pentru orice utilizare facuta de catre dumnaavoastra sau oricine altcineva ce foloseste contul dumneavoastra, cat si pentru nerespectarea masurilor de prevenire a utilizarii neautorizate a contului dumneavoastra. In cazul in care considerati ca s-a produs o incalcare privind securitatea, de exemplu o utilizare neautorizata a contului dumneavoastra, trebuie sa notificati nemutam.ro in cel mai scurt timp posibil. In cadrul nemutam.ro aveti obligativitatea de a folosi si introduce exclusiv adrese de email asupra carora aveti toate drepturile.